Over deze website

Unikat Verpakkingen
Frühlingstr. 3
33649 Bielefeld
Germany 

Tel. +49 (0) 521 400 27 522
Fax +49 (0) 521 400 27 523
Email: info@unikat-verpakkingen.nl

ID verkoopbelasting nr.: DE 29 65 27 157
Belastingnummer: 139/5225/1983

Algemeen directeur: Mesut Takak

 

Juridische informatie over de website
Alle hier gepubliceerde teksten, afbeeldingen en andere informatie vallen onder het auteursrecht van de aanbieder, tenzij er auteursrechten van derden bestaan. In elk geval is het kopiëren, verspreiden of openbaar reproduceren alleen toegestaan met de herroepelijke en niet-overdraagbare toestemming van de aanbieder. Voor links naar de inhoud van deze website is toestemming van de aanbieder vereist. Deze toestemming moet telkens opnieuw worden aangevraagd bij een fundamentele wijziging van de inhoud van de website van waaruit wordt gelinkt; de toestemming kan te allen tijde informeel worden ingetrokken. Het linken van pagina's met illegale, beledigende, misleidende of lasterlijke inhoud is in elk geval uitgesloten. De inhoud van de website wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan niet worden gegarandeerd dat de inhoud actueel en volledig is. De aanbieder aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor webcontent die door middel van een kruisverwijzing (link) is verbonden, aangezien dit geen eigen content van de aanbieder is. Externe links zijn gecontroleerd op illegale inhoud; op het moment van koppelen was dergelijke inhoud niet identificeerbaar. Er bestaat echter geen algemene verplichting om externe inhoud te controleren. Handelsmerken en merknamen zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Wettelijke kennisgeving - verplichte informatie volgens § 6 TMG
In overeenstemming met § 28 BDSG maken wij bezwaar tegen elk commercieel gebruik en openbaarmaking van onze gegevens.

Kennisgeving:
De EU-Commissie biedt de mogelijkheid van online geschillenbeslechting op een door haar beheerd online platform. Dit platform is toegankelijk via de externe link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/" Wij zijn niet verplicht om deel te nemen aan een arbitrageprocedure en kunnen deelname aan een dergelijke procedure helaas niet aanbieden.

Laatst bekeken
Nieuwsbrief
Mis geen nieuws uit onze winkel! Schrijf u nu geheel vrijblijvend en kosteloos in voor de nieuwsbrief.
Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven door op de link in de e-mail te klikken. We geven nooit e-mailadressen door. Door je in te schrijven accepteer je ons Datenschutzbestimmungen.